Marinade:Til Svin
1 spsk. olivenolie
4 kviste rosmarin
1 spsk. enebær
salt, friskkværnet peber
1 spsk. sennep
1 spsk. flydende honning
2 fed hvidløg
1 lille rødløg
2 dl mørkt øl
Fremgangsmåde
Stød olivenolie, enebær, rosmarinnåle, salt og friskkværnet
peber sammen i en morter,
så smagen kommer ud i olien. Bland så sennep, honning,
presset hvidløg, finthakket rødløg og øl i
Mariner stegen i mindst 1 time, gerne natten over.
Tag stegen op af marinaden, gem marinaden.
 Læg stegen på en godt varm grill over en drypbakke,
grill ved inddirekte varme til stegen er gennemstegt ca. 1 time.
Hæld lidt af marinaden over engang imellem.
Når stegen er færdig og gennemstegt,
skal den hvile i ca. 10 minutter inden evt.
fedt skæres af og den skæres i tynde skiver.

Karry dressing 1:
75 g. Mayonnaise
3 dl. Crem Fraiche 18%
3 – 5 tsk. Karry
1 – 2 spsk. Sennep
Salt, Peber og Citronsaft.

Karry dressing 2:
4 dl. Mayonnaise
4 dl. Crem Fraiche 38%
1 – 2 Spsk. Karry
2 Æbler.
100 g. Kabers.
2 Rødløg.
1 Spsk. Sennep.
Saften fra 1 citron.
Smages til med Salt, Peber.
Rist Karryen i lidt olie, blandes derefter sammen med Mayonnaise , Crem Fraichhe osv.

Grov hummus.
1 dåse kikærter eller 125 g. tørrede.
1½ spsk. Tahin.
3 spsk. Yoghurt.
½ fed hvidløg.
¼ tsk. Spidskommen.
2 spsk. Olivenolie.
¼ tsk. Salt.
2 – 3 spsk. citronsaft.
Brug en stavblinder, der må gerne være klumper i.

 




Stenalderkost

Fotografen er på vej.

På denne side er der 4 Dressinger, Først en Marinade til Svin, men som også kan bruges til andet kød.

Så er der to Karry Dressinger, god til Sild, Fiske frikadeller o.l.

En Hummus god og lækker.



Web master Geert P. Kisum