Hvidløgstomater.
8 søde tomater.
Frisk timian.
12 fed hvidløg.
¾ dl. Olie.
Salt og pepper.

Skær tomaterne igennem på langs, fordel tomater og timian på et ildfast fad.
Skænk olie over tomaterne og krydr med salt og pepper, fordel hvidløgne mellem tomaterne, bag tomaterne i 45 – 50 min ved 220 grader, eller til de er bløde og begynder at få lidt farve i kanten.
Tag det ud af ovnen, tag timianen af og kom lidt frisk på, pres indmaden ud af hvidløgsfeddene og kom det på tomaterne.
Æble og selleri.
God salat. Jeg spiser den flere gange om ugen.
Lige dele revet æble og selleri.
Tilsættes Hørfrøs olie og æble cider eddike.
Der kan også tilføres hakkede valnødder og eller Jordskokker.
Der kan også tilføres Græsk Yoghurt. 
Grønsags frikadeller, man kan bruge alle slags grønsager, jeg spiser dem ofte.
Ingredienser
•    2 stk gulerødder, store
•    2 stk persillerod, små
•    2 stk pastinak, mellem
•    1 stk løg
•    1 tsk salt
•    1 knsp peber
•    3 stk æg
•    1 stk rødbede
•    5 spsk olie, til stegnin

Fremgangsmåde
1.    Riv gulerødderne og løget på den grove side af rivejernet, persillerod og          pastinak på den fine
2.    bland det sammen i en skål med æg, salt og peber
3.    riv rødbeden på den fine side og skyld med vand, knug vandet ud og rør         det i massen ( så bliver det ikke så lyserødt)
4.    varm en pande op med lidt olie, rør i massen og sæt en pæn skefuld som       trykkes flade, jeg havde 4 røsti adgangen på min pande
5.    steg dem ved svag varme, ca 10 min på hver side

Er gode til alt slags kød og fisk.

Stenalderkost

Her er tre gode saleter som kan bruges til alle Stenalderkost kødretter.

Web master Geert P. Kisum